Vánoční dobroty
Hlavní
Ryby
Balíček
Filety v bylinkové strouhance
Lososový tatarák s citrónovými toasty
Losos se špenátem
Máslová treska s vinnou pěnou
Pstruh se žampiony
Ragú v rajčatech
Siven na hroznovém víně
Štika s citrónovým pepřem
Klasické cukroví
Čajové vlnky
Černoušci
Čokoládové dukátky
Čokoládové sušenky
Kokosoví ježci
Linecké s ořechy
Mandlové trubičky
Medové s čokládou
Medové trubičky
Ořechy s karamelovou náplní
Pečené kuličky s lískovými oříšky
Pracny
Pracny tmavé
Slepované
S vaječným likérem
Vanilkové rohlíčky máčené v čokoládě
Nepečené cukroví
Banánové indiánky
Mandlové hříbečky
Marcipánky
„Rafaello" ze salka
Tříbarevné cukroví
Vosí hnízda
Recept
Kalkulačka surovin
Výpočet surovin pro pstruha se žampiony
Zadejte hmotnost
žampionů
(g)
nebo
Zadejte počet
pstruhů
(ks)