Recept | Kalkulačka surovin | |
BalíčekSUROVINY:● 2 filety pangasia ● trocha soli a pepře ● 2 bílky ● 4 plátky toastového chleba ● svazek bylinek (pažitka, estragon) ● 1 pórek ● 1 lžíce citrónové šťávy ● 2 lžíce másla PŘÍPRAVA:1. Rybu osušíme, osolíme a opepříme. Bílky jemně našleháme a namočíme v nich plátky toastového chleba. Na ně položíme rybí filety, rozložíme bylinky a polovinu nakrájeného pórku. 2. Poklademe opět toastovým chlebem namočeným v bílku. Druhou část pórku dáme na dno zapékací mísy, přidáme chlebový balíček s rybou, potřeme citrónovou šťávou a obložíme máslem. Zbylý bílek nalijeme na rybu. Mírně podlijeme a pečeme asi 35 minut. Doba přípravy: 20 minut Počet porcí: 2 Orientační cena: 70 Kč |