Vánoční dobroty

Recept Kalkulačka surovin

Balíček

Recepty vánočních dobrot s online kalkulaci surovin a výpočtem porcí

SUROVINY:

● 2 filety pangasia

● trocha soli a pepře

● 2 bílky

● 4 plátky toastového chleba

● svazek bylinek (pažitka, estragon)

● 1 pórek

● 1 lžíce citrónové šťávy

● 2 lžíce másla


PŘÍPRAVA:

1. Rybu osušíme, osolíme a opepříme. Bílky jemně našleháme a namočíme v nich plátky toastového chleba. Na ně položíme rybí filety, rozložíme bylinky a polovinu nakrájeného pórku.

2. Poklademe opět toastovým chlebem namočeným v bílku. Druhou část pórku dáme na dno zapékací mísy, přidáme chlebový balíček s rybou, potřeme citrónovou šťávou a obložíme máslem. Zbylý bílek nalijeme na rybu. Mírně podlijeme a pečeme asi 35 minut.

Doba přípravy: 20 minut

Počet porcí: 2

Orientační cena: 70 Kč